🎓 Diàlegs de Bellesguard sobre la IA

La Universitat dedicarà la V edició dels seus Diàlegs de Bellesguard a abordar la qüestió de la Intel·ligència Artificial des de diferents òptiques. En la seva universitat d'estiu, la UAO CEU comptarà amb experts de primer nivell per a obrir el debat sobre qüestions com la ciberseguretat, l'ús de pantalles en menors, la protecció de dades, la regulació, les qüestions ètiques o l'impacte de la IA en la comunicació.

Fecha:


  • Comienza: divendres, 28 de de juny de 2024 a las 10:00h
  • Finaliza: divendres, 28 de de juny de 2024 a las 11:30h
Lugar:


  • Virtual
Contacto

Diàlegs de Bellesguard sobre la IA

La Universitat dedicarà la V edició dels seus Diàlegs de Bellesguard a abordar la qüestió de la Intel·ligència Artificial des de diferents òptiques. En la seva universitat d'estiu, la Universitat comptarà amb experts de primer nivell per a obrir el debat sobre qüestions com la ciberseguretat, l'ús de pantalles en menors, la protecció de dades, la regulació, les qüestions ètiques o l'impacte de la IA en la comunicació.

De nou, ha optat per fer els Diàlegs de Bellesguard de manera virtual, a través de sessions que seran retransmeses en directe pel canal de YouTube de la universitat.

Els V Diàlegs de Bellesguard començaran el divendres, 21 de juliol amb una doble sessió. A les 10.00 h es tractarà el tema de la ciberseguretat i la ciberdelinqüència. Serà en el col·loqui entre Raymond Forado, director del sector de solucions de Big Data, l'excoordinador nacional de ciberseguretat i ciberintel·ligència de la Policia Nacional, Pedro Agudo. I a les 11.30 h, s'aprofundirà en la següent qüestió: 'Abús de pantalles en menors: repercussions mèdiques i psicològiques'. En aquest cas, amb la investigadora principal amb el grup Psycho-Technology de la Universidad CEU San Pablo, Esther Rincón, i la facultativa d'infermeria assistencial especialitzada en Pediatria, Gema Tesorero.

El dimecres, 26 de juny, hi ha també prevista una doble sessió. A les 10.00 h, es tocarà l'assumpte de la legislació i la protecció de dades, amb el qual va ser director de l'Agència de Protecció de Dades, José Luis Piñar, i el director d'assumptes regulats i política de privacitat de Google, Andrea Stazi. A les 11.30 h, s'obrirà un diàleg sobre ètica i regulació en IA entre la presidenta de OdiseIA, Idoia Salazar, i el membre de la càtedra ENIA del CEU, Sergio Rodríguez López-Ros.

L'última de les sessions serà el 28 de juny, a les 10.00 h. Serà un diàleg dedicat al paper de la IA en la Comunicació. Participaran el director del Departament de Comunicació de la Universitat, Juan Francisco Jiménez, i el degà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pontifícia de Salamanca, Fernando Galindo Rubio

El professorat interessat a assistir a les sessions podrà obtenir un certificat d'assistència. Per a això s'ha habilitat aquest formulari de registre.

Diàlegs de Bellesguard sobre la IA