🎓 Ivet València es proclama reina de les neus

Fecha: divendres, 23 de de febrer de 2018 a las 14:30h

Ivet València es proclama reina de les neus

L’estació d’esquí d’Espot, al Pallars Sobirà, ha acollit la Snowfest Espot, un esdeveniment que inclou la III edició de l’Esquiada Universitària i el Campionat de Catalunya Universitari d’esquí alpí i snowboard.

Més de 70 estudiants van passar el cap de setmana del 17 i el 18 de febrer participant en aquest esdeveniment. Es tracta de l’ocasió perfecte perquè els estudiants de les universitats catalanes practiquin esport alhora que coneixen i socialitzen amb altres alumnes universitaris.

Sens dubte, l’acte central de l’esquiada universitària va ser la carrera d’eslàlom gegant d’esquí i de snowboard, que es van celebrar a l’estadi homologat FIS d’Espot. En la competició, van participar prop de 30 corredors entre esquiadors i snowboarders.

En la categoria femenina d’eslàlom gegant, l’estudiant del Grau de Psicologia de la nostra universitat Ivet València va ser la guanyadora del Campionat de Catalunya Universitari d’Esquí alpí i se’n va endur la medalla d’or de tornada a casa.