🎓 Talent emprenedor per corregir el balafiament d'aliments

Ha arrencat la VI edició del BCN Thinking Challenge, la qual cosa vol dir que durant aquests dos dies -18 i 19 d'abril- la Universitat es converteix en l'epicentre de l'emprenedoria universitària amb vocació social

Fecha: dimecres, 18 de d'abril de 2018 a las 19:30h

Talent emprenedor per corregir el balafiament d'aliments

Ha arrencat la VI edició del BCN Thinking Challenge, la qual cosa vol dir que durant aquests dos dies -18 i 19 d'abril- la Universitat es converteix en l'epicentre de l'emprenedoria universitària amb vocació social.

Com en anteriors edicions, el BCN Thinking Challenge, una iniciativa sorgida del Club d'Emprenedors, promou que l'emprenedoria s'orienti a atendre alguna problemàtica d'abast social. En aquest cas, és el balafiament alimentari. Una realitat que dóna molt joc a idees disruptives i innovadores que remeïn el desequilibri entre l'excedent de recursos alimentaris i la situació d'escassetat en la qual viuen àmplies capes de la població.

Durant el dia d'avui, estudiants de la nostra universitat, ESADE, Pompeu Fabra, Teamlabs, Panamericana i CEU San Pablo treballen en equip en la realització dels projectes d'emprenedoria que hauran de presentar públicament. L'organització posa a la disposició dels grups un equip d'assessors que els orienten. Aquest any, s'han brindat per oferir consell el fundador d'Uli Uli BCN, Cristian Agudelo, el fundador i CEU d'AllandRay, Alex Bastarós, la project manager internacional de Doctor Fackoy, Ana Puig, i la CEO fundadora de Thunderglasses, Miriam Lao.

La presentació pública es realitzarà el dijous, 19 d'abril, a les 20.00 hores, en la gala que se celebrarà l'Aula Magna. Els participants hauran d'exposar la seva idea davant un jurat compost pel sustainability integration manager de Danone, Borja Lafuente, el director operatiu de Desenvolupament de Proximitat, Enric Miravitllas, el membre de Càrites Diocesana de Barcelona, Fernando Porta, i la rectora de la Universitat, Eva Perea.

El BCN Thinking Challenge es realitza amb el suport de la Càtedra d'empresa Familiar i Creació d'Empreses de la Universitat i compta amb el patrocini de CEU Emprèn, Santander Universitats, Masia Tero i Renova de Danone, un projecte d'economia circular per garantir una segona vida als envasos.

Talent emprenedor per corregir el balafiament d'aliments