🎓 Nova edició del Premi Jaume Brufau

La Universitat ha posat en marxa una nova edició del Premi Jaume Brufau.

Fecha: lunes, 13 de enero de 2020 a las 13:30h

Nova edició del Premi Jaume Brufau

La Universitat ha posat en marxa una nova edició del Premi Jaume Brufau, un guardó que convoca anualment des de l'any 2017 en memòria de qui va ser consiliari de la nostra universitat i catedràtic en Filosofia del Dret, Jaume Brufau i Prats.

La UAO CEU organitza aquest premi conscient de la vinculació que la trajectòria acadèmica i personal del Dr. Jaume Brufau i Prats té amb els valors de dignitat de la persona i promoció del bé comú, uns valors molt presents a la nostra comunitat universitària.

El premi distingeix persones, grups o institucions, el desenvolupament i el recorregut dels quals representen el compromís amb aquests valors en el marc de la societat catalana. Efectivament, les candidatures han d’estar alineades amb els valors que encarnava Jaume Brufau.

La convocatòria s'inicia divendres 10 de gener de 2020 i s'estendrà fins al dijous 20 de febrer de 2020 i hi poden participar:

  • Qualsevol persona del personal docent i no docent que presti serveis a la Universitat, excepte els membres del Consell de Govern.
  • Un grup amb un mínim de cinc membres de l'agrupació d'Alumni de la Universitat.
  • Un grup amb un mínim de 15 estudiants matriculats a la Universitat en el moment de presentar la candidatura.
     
Nova edició del Premi Jaume Brufau