🎓 Benvinguda als estudiants internacionals

Uns alumnes se'n van, i uns altres arriben. És el cas d'un nou grup d'alumnes vinguts de l'estranger que s'incorporen a la nostra universitat en el segon quadrimestre.

Fecha:


  • Comienza: miércoles, 22 de enero de 2020 a las 10:30h
  • Finaliza: jueves, 23 de enero de 2020 a las 17:00h
Lugar:


Contacto

Benvinguda als estudiants internacionals

La presència d'alumnes d'intercanvi aporta una nota visible d'internacionalitat a una universitat com la nostra, que té vocació d'obertura al món.

Uns alumnes se'n van i uns altres arriben. És el cas d'un nou grup d'alumnes vinguts de l'estranger que s'incorporen a la nostra universitat en el segon quadrimestre.

Per aquest motiu, la International Office organitza la denominada Welcome Session, una jornada de benvinguda als nous estudiants en la qual reben informació per treure el màxim partit a la vida a la Universitat i a la ciutat de Barcelona. 

Al llarg de la jornada es duran a terme diferents sessions perquè els estudiants puguin conèixer el funcionament de la Universitat i es prepararan diferents activitats de grup per promoure la socialització entre aquests estudiants d'intercanvi.

Així mateix, es programa una visita cultural per Barcelona per establir un primer contacte amb la que serà la seva ciutat durant els propers mesos.
 

Benvinguda als estudiants internacionals