馃帗 Benvinguda als estudiants internacionals

Uns alumnes se'n van, i uns altres arriben. 脡s el cas d'un nou grup d'alumnes vinguts de l'estranger que s'incorporen a la nostra universitat en el segon quadrimestre.

Fecha:


  • Comienza: mi茅rcoles, 22 de enero de 2020 a las 11:30h
  • Finaliza: jueves, 23 de enero de 2020 a las 18:00h
Lugar:


Contacto

Benvinguda als estudiants internacionals

La pres猫ncia d'alumnes d'intercanvi aporta una nota visible d'internacionalitat a una universitat com la nostra, que t茅 vocaci贸 d'obertura al m贸n.

Uns alumnes se'n van i uns altres arriben. 脡s el cas d'un nou grup d'alumnes vinguts de l'estranger que s'incorporen a la nostra universitat en el segon quadrimestre.

Per aquest motiu, la International Office organitza la denominada Welcome Session, una jornada de benvinguda als nous estudiants en la qual reben informaci贸 per treure el m脿xim partit a la vida a la Universitat i a la ciutat de Barcelona. 

Al llarg de la jornada es duran a terme diferents sessions perqu猫 els estudiants puguin con猫ixer el funcionament de la Universitat i es prepararan diferents activitats de grup per promoure la socialitzaci贸 entre aquests estudiants d'intercanvi.

Aix铆 mateix, es programa una visita cultural per Barcelona per establir un primer contacte amb la que ser脿 la seva ciutat durant els propers mesos.
 

Benvinguda als estudiants internacionals