🎓 Aprovat l'esment en Relacions Internacionals

L'esment en Relacions Internacionals associat al grau en Ciències Polítiques ha obtingut l'aprovació de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU)

Fecha: miércoles, 15 de enero de 2020 a las 17:30h

Aprovada la menció en Relacions Internacionals

La menció en Relacions Internacionals associada al grau en Ciències Polítiques ha obtingut l'aprovació de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). La incorporació d'aquesta formació de trenta-tres crèdits al programa del grau permetrà als estudiants de Ciències Polítiques adquirir la visió global que avui es requereix per contextualitzar i interpretar els fenòmens socials i polítics.

En un món d'interdependències a escala mundial, la menció imprimeix una dimensió global al grau per inspirar una comprensió integral dels reptes del nostre temps.

A aquest efecte, els alumnes tindran a l'abast formació en assignatures com Diplomàcia, Estudis Regionals, Teoria de les Relacions Internacionals, Contractació Internacional, Legal English, Organitzacions Internacionals, Dret Internacional Públic i de la UE, i Història de les Relacions Internacionals.

La visió internacional d'aquests estudis s'alinea amb la vocació global de la nostra universitat, que posa totes les facilitats perquè els estudiants gaudeixin d'experiències fora de les nostres fronteres. Així, dins del programa Progressive Internacional Development, es promouen, a més d'estades en universitats de quatre continents diferents, activitats de projecció internacional, com són, per exemple, les visites d'estudis a la seu dels principals organismes mundials.

El grau en Ciències Polítiques de la Universitat s'imparteix en modalitat de doble grau (4 anys de durada), en combinació amb el grau en Dret o amb el grau en Periodisme.

 

Aprovada la menció en Relacions Internacionals