馃帗 Aprovat l'esment en Relacions Internacionals

L'esment en Relacions Internacionals associat al grau en Ci猫ncies Pol铆tiques ha obtingut l'aprovaci贸 de l'Ag猫ncia per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU)

Fecha: mi茅rcoles, 15 de enero de 2020 a las 17:30h

Aprovada la menci贸 en Relacions Internacionals

La menci贸 en Relacions Internacionals associada al grau en Ci猫ncies Pol铆tiques ha obtingut l'aprovaci贸 de l'Ag猫ncia per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). La incorporaci贸 d'aquesta formaci贸 de trenta-tres cr猫dits al programa del grau permetr脿 als estudiants de Ci猫ncies Pol铆tiques adquirir la visi贸 global que avui es requereix per contextualitzar i interpretar els fen貌mens socials i pol铆tics.

En un m贸n d'interdepend猫ncies a escala mundial, la menci贸 imprimeix una dimensi贸 global al grau per inspirar una comprensi贸 integral dels reptes del nostre temps.

A aquest efecte, els alumnes tindran a l'abast formaci贸 en assignatures com Diplom脿cia, Estudis Regionals, Teoria de les Relacions Internacionals, Contractaci贸 Internacional, Legal English, Organitzacions Internacionals, Dret Internacional P煤blic i de la UE, i Hist貌ria de les Relacions Internacionals.

La visi贸 internacional d'aquests estudis s'alinea amb la vocaci贸 global de la nostra universitat, que posa totes les facilitats perqu猫 els estudiants gaudeixin d'experi猫ncies fora de les nostres fronteres. Aix铆, dins del programa Progressive Internacional Development, es promouen, a m茅s d'estades en universitats de quatre continents diferents, activitats de projecci贸 internacional, com s贸n, per exemple, les visites d'estudis a la seu dels principals organismes mundials.

El grau en Ci猫ncies Pol铆tiques de la Universitat s'imparteix en modalitat de doble grau (4 anys de durada), en combinaci贸 amb el grau en Dret o amb el grau en Periodisme.

 

Aprovada la menci贸 en Relacions Internacionals