🎓 Per què estudiar a la UAO CEU? | Universitat Abat Oliba CEU

La Universitat Abat Oliba CEU és una de les tres Universitats del grup CEU, el primer grup educatiu del nostre país amb més de 80 anys d'història.

girl
Més de 40 anys d'història
Qui som

La UAO CEU

HISTÒRIA

La Universitat Abat Oliba CEU té origen en el Centre Universitari Abat Oliba CEU, que va crear la Fundación San Pablo CEU com a col·legi universitari l’any 1973, mitjançant un conveni d’adscripció i col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Inicia les classes a la seva primera seu, a l’avinguda Pearson de Barcelona, l’any 1974 i, des d’aleshores, ha format més de 8.500 llicenciats universitaris.

L’any 1993 es trasllada al Campus de Bellesguard i, com a Centre Docent d'Ensenyament Superior Abat Oliba CEU, ja imparteix la totalitat de les llicenciatures de Dret i d’Administració i Direcció d’Empreses, a més del primer cicle de la llicenciatura d’Economia.

Al cap de deu anys, la nova Universitat Abat Oliba CEU és reconeguda per la Llei 20/2003, de 4 de juliol, del Parlament de Catalunya. A Barcelona disposa de dos centres, la Facultat de Ciències Socials i l’Escola Politècnica d’Enginyeria.

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS TERCER SECTOR

CENTRES COL·LABORADORS INSTITUCIONS RELIGIOSES

FUNDACIÓ ABAT OLIBA

L’abat Oliba, pare espiritual de la Catalunya naixent, dona nom als centres educatius de la Fundació Abat Oliba a Catalunya: els col·legis Loreto Abat Oliba i Cardenal Spínola.

Ja al segle X, fonamenta el país en la tradició de la cultura clàssica europea, impulsa la cultura i l’avanç del coneixement a través de la reflexió, i estableix les bases per a una vida social i política des de l’exigència de la justícia i el bé comú.

Així, l’abat Oliba, bisbe de Vic, reformador dels monestirs de Cuixà i Ripoll i fundador de Montserrat, es constitueix com a referent de la nostra comunitat educativa.

Col·legi Abat Oliba Loreto

El Col·legi Loreto - Abat Oliba té una llarga tradició educativa a Barcelona. Fundat l’any 1845 amb el nom de Nuestra Señora de Loreto, durant més de cent cinquanta anys ha educat innombrables alumnes, mantenint des dels orígens els principis de l’educació cristiana.

Des de les seves instal·lacions de Pedralbes (avda. Pearson, 9 i avda. Pearson, 22) imparteix educació infantil, primària, ESO i batxillerat. És un centre concertat amb la Generalitat de Catalunya a educació infantil, primària i ESO.

[email protected]

Col·legi Cardenal Spínola

El Col·legi Cardenal Spínola va ser fundat l’any 1953 amb el compromís de servir a la societat i a l’Església.

Des de les seves instal·lacions entre els districtes d’Horta-Guinardó i Gràcia (avda. Mare de Déu de Montserrat, 86-98), imparteix educació infantil, primària, ESO i batxillerat. És un centre concertat amb la Generalitat de Catalunya.

[email protected]


 

ELS NOSTRES ESPAIS

La Universitat Abat Oliba CEU, coneixedora del valor historicoartístic de les seves instal·lacions, es presenta com un espai diferent per a realitzar actes multidisciplinaris.

Per a més informació, consulta el nostre fullet amb tot els detalls relacionats amb el lloguer dels nostres espais.

Contacto: 932 540 900 • [email protected] 

Memoria UAO CEU 2022-2023