🎓 Pastoral, Afavorim el diàleg entre fe i cultura | UAO CEU

girl
Afavorim el diàleg entre fe i cultura
Pastoral

PRESENTACIÓ

Des de la Pastoral Universitària oferim algunes propostes de cara a viure millor la vida cristiana i a enriquir el diàleg entre fe i cultura, així com per descobrir la presència cristiana en molts àmbits de la nostra societat.

 

 

INTRODUCCIÓ

Benvingut a la Pastoral Universitària!

Suposo que alguna vegada t'has preguntat: d'on venim?, on anem?, quin és el sentit últim de la vida?, Déu existeix?, i si existeix… com és aquest Déu?, quina relació té amb mi?
La persona de Jesucrist, Déu veritable i Home veritable, ens dona la clau per anar donant la resposta definitiva a aquestes preguntes tan vitals per a l'ésser humà. Efectivament, la vida sí que té un sentit: Déu existeix, m'estima i hi ha vida eterna.
Des de Pastoral Universitària volem ajudar-te a donar-li un sentit veritable a la teva vida i acompanyar-te en el teu procés. No dubtis a acostar-te a nosaltres per parlar o preguntar. Estem al teu servei.

Que Déu et beneeixi!

Mn. Alberto Sols Lladó
Capellà Major de la Universitat

LA CAPELLA DE LA UNIVERSITAT I EL DESPATX DE PASTORAL
  • CAPELLA / ORATORI: és davant de Gestió Acadèmica (on es fan les matriculacions). S'hi accedeix a través d'una porta marró molt gran i hi pots entrar quan vulguis. És un espai de silenci, però obert a qualsevol persona que vulgui resar.

  • DESPATX DE PASTORAL: és davant de la capella. Pots venir-hi a consultar qualsevol cosa al sacerdot.

HORARIS DE CULTE A LA CAPELLA

  • LAUDES: de dilluns a divendres a les 08.35 h. És l'oració oficial que l'Església resa al matí, en actitud de lloança i oferiment del dia.

  • MISSA: de dilluns a divendres a les 13.40 h. És l'oració més important del cristià. En aquestes misses sempre hi ha homilia.

  • HORA SANTA: cada dijous a les 12.30 h. S'exposa al Santíssim Sagrament en la custòdia i es fa adoració durant una hora.

BAPTISME, CONFIRMACIÓ I COMUNIÓ
  • Si et falta algun d'aquests sagraments, aprofita l'oportunitat! Oferim catequesi perquè puguis preparar-te, i al final de curs rebràs els sagraments que hagis demanat.

  • En el cas dels catecúmens (els que han sol·licitat ser batejats), també se'ls acompanya en el procés de catecumenat, que es fa a la Catedral de Barcelona.

  • El grup de catequesi d'aquest curs 2023-24 comença al novembre i les sessions són els dimarts a l'aula 1.16. Si hi estàs interessat no dubtis a venir, o escriu a Mn. Alberto Sols: [email protected].

SACERDOTS

A  la Universitat comptem amb tres sacerdots que, a part de celebrar la Missa del dia que els correspon, estan disponibles perquè els consultis el que vulguis, o també per administrar el sagrament de la confessió. Pots trobar-los al despatx,  o també pots contactar amb ells prèviament.

MN. ALBERTO SOLS
Capellà Major de la Universitat
Dilluns, dimarts i dijous
[email protected]

MN. ESTEBAN ESPÍN
Dimecres
[email protected]

MN. IÑAKI MARRO
Divendres
[email protected]

 

 

PEREGRINACIONS

Fem dues peregrinacions principals durant el curs:

- La primera és a principi de curs, normalment pel pont del Pilar, i hi anem amb la resta d'universitats CEU d'Espanya. Els últims anys, per exemple, hem fet diverses etapes del Camino de Santiago, o també la “javierada”.
- La segona és després dels exàmens de gener, i molts anys acostumem a anar a Lourdes, però també hem anat a Toledo, Roma, etc. Aquesta peregrinació, a diferència de l'altra, no és de caminar.

Tindreu més informació sobre les peregrinacions quan enviem la informació específica de cadascuna.