🎓 Emprenedoria | Universitat Abat Oliba CEU

girl
Aprendre a emprendre
Emprenedoria

Emprenedoria

PRESENTACIÓ

L'emprenedoria és una activitat que requereix una sèrie de coneixements, diverses competències i molta actitud. Donat el seu caràcter multidisciplinari, a la UAO CEU facilitem la preparació tècnica necessària, bé en forma d'assignatura dins la formació obligatòria d'un grau, o bé en forma de tallers, conferències o activitats extra acadèmiques.

Les competències de l'emprenedor emanen dels valors intrínsecs de la nostra metodologia docent: esforç, capacitat de superació, anàlisi crítica, treball en equip, resolució de problemes i moltes altres. Són habilitats que els alumnes utilitzen habitualment en el desenvolupament de la seva etapa acadèmica.

Però l'essencial és tenir l'actitud adequada per enfrontar-se amb èxit al repte d'emprendre un projecte. La UAO CEU destaca per la seva dedicació constant a promoure l'entusiasme necessari i posar tots els recursos a disposició dels nostres alumnes perquè puguin desenvolupar-se amb èxit com a professionals en l'àmbit de l'emprenedoria.

CLUB D'EMPRENEDORS

El Club d'Emprenedors de la UAO CEU és una activitat transversal per als alumnes de qualsevol carrera en què s'incentiva l'emprenedoria i s’explota la creativitat en totes les seves formes dins de la Universitat. Es tracta d'un club que va néixer per iniciativa dels mateixos estudiants i que avui dia continua dirigit per ells.

El club duu a terme diferents activitats durant el curs acadèmic, com tallers per desenvolupar habilitats empresarials, xerrades d'emprenedors, assistència a esdeveniments, visites a empreses, premis a l'emprenedoria i tot el que els diferents participants desitgin proposar. En aquest sentit, el club sempre està obert a diferents iniciatives dels mateixos estudiants.

Si t'agraden els reptes, ets una persona inquieta, curiosa o simplement et ve de gust fer team building amb estudiants d'altres carreres, dona'ns una oportunitat i apunta't al club. Tots som emprenedors d'algun tipus.

A partir del curs 2022-2023, la nova junta del Club d'Emprenedors estarà formada pels alumnes següents:

President - Ángel Pérez Viniegra, alumne de tercer del grau en Publicitat i Relacions Públiques + Periodisme.

Vicepresident - Martí Dausà i Coromí, alumne de segon del grau en Publicitat i Relacions Públiques.

Directores de projectes - Irene Collada i Maria Serrano, alumnes de tercer del grau en Publicitat i Relacions Públiques.

Més informació: [email protected]


BCN DIGITAL CHALLENGE 

El BCN Digital Challenge és un concurs per a universitaris que dona l'oportunitat de deixar volar la teva creativitat i treure el teu costat més empresarial, enfrontar-te a un repte amb la possibilitat de fer-lo realitat, i així convertir-te en un jove emprenedor.

Des del Club d'Emprenedors organitzem aquest concurs en format híbrid: la part del desenvolupament de la idea es fa en forma digital, i la presentació dels finalistes, mitjançant una gala presencial organitzada pel club.

Amb la col·laboració de Wow Startups:

Wow Startups és una consultora dedicada a la incubació i acceleració de projectes d'empresa de joves emprenedors. Ha innovat en procediments de desenvolupament de projectes i treballa el concepte d'intel·ligència emocional col·lectiva, que està donant molts fruits en la consultoria de l'emprenedoria. Els estudiants amb un projecte emprenedor de la UAO CEU, a través de la Càtedra de Creació d'Empreses i Empresa Familiar, tenen l’opció d’accelerar els seus projectes amb Wow Startups, tal com ja s'ha fet amb GROOPO, els CEOs de la qual són estudiants d'Administració i Direcció d'Empreses de la UAO CEU.