🎓 Doble màster universitari en Advocacia + Logística i Comerç Internacional | Universitat Abat Oliba CEU

Amb el màster en Advocacia de la Universitat Abat Oliba CEU adquiriràs la capacitació professional que t'habilita per l'exercici de l'advocacia.

girl
Doble màster universitari en Advocacia i Procura + Logística i Comerç Internacional
Denominació

Màster universitari en Advocacia i Procura + màster universitari en Logística i Comerç Internacional
 

Àrea acadèmica

Dret i Ciència Política / Empresa i Economia

Durada / Crèdits

16 mesos
150 ECTS

Certificació oficial de qualitat - AQU

Places / modalitat

60 / presencial-semipresencial

Organitzat amb
 
 
Perfil alumne

Llicenciats i graduats en Dret interessats a fer una especialitat al mateix temps que exerceixen l'advocacia en l'entorn del comerç internacional i la distribució de mercaderies a escala global.

Admissió i matrícula

Sol·licitud d'accés via web, enviament de la documentació i formalització d'ingrés a la Universitat.

Per a més informació

Calendari i horari

D'octubre a desembre de l'any següent. De dilluns a divendres de 17:00 a 21:00.

Calendari Acadèmic

Horari Classes

 

Màster universitari en ADVOCACIA
 

Som la universitat privada de Catalunya amb més experiència en l'àmbit del dret

Per què estudiar a la UAO CEU?

1. Ocupabilitat i caràcter internacional

El 94,7% dels nostres estudiants troba ocupació en finalitzar els estudis (enquesta d'inserció laboral AQU 2023). Els estudiants adquireixen els coneixements lingüístics i culturals necessaris per treballar en qualsevol lloc del món.

2. Caràcter professionalitzador

La Llei 34/2006, de 30 d'octubre, reguladora de l'accés a les professions d'advocat i procurador dels tribunals, va introduir a l'ordenament jurídic l'exigència d'una capacitació professional addicional a la universitària abans d'inscriure's al col·legi professional corresponent.

Aquesta capacitació addicional consisteix en una prova d'accés (examen d'habilitació), després d'haver superat 60 crèdits ECTS de cursos de formació acreditats pel Ministeri de Justícia i 30 crèdits ECTS de pràctiques tutelades.

De cara a l'adaptació al nou marc regulador de l'ensenyament del dret i de la preparació per a l'exercici de la professió d'advocat, la Universitat Abat Oliba CEU ofereix aquesta capacitació addicional exigida per la llei en forma de màster de caràcter professionalitzador. De manera que, dins de l'ensenyament teòric, s'integren tant les matèries directament relacionades amb l'exercici de la professió com les matèries transversals d'especial importància (deontologia, negociació i formació en els valors de la igualtat i el respecte als drets humans).

Amb el doble màster universitari en Advocacia + Logística i Comerç Internacional assoliràs el coneixement necessari per a la internacionalització de l'empresa, fonamentat en les activitats import-export i les operacions logístiques i de transport. Tant acadèmicament com professionalment, et proporcionarà l'especialització en el camp del comerç i els negocis, així com en les operacions logístiques i de transport derivades del comerç internacional.

3. Experiència

Formem juristes des de 1973. Som la universitat privada de Catalunya amb més experiència en l'àmbit del dret. Paral·lelament, el màster en Logística i Comerç Internacional és el màster amb la trajectòria més consolidada a la Universitat, ja que aquest curs ha arribat a la 20a edició. 

4. Preparació per a l'accés a la professió d'advocat

A tots els estudiants del màster se'ls dona un accés personalitzat al Legal Quiz, de l'Editorial Lefebvre (una base de dades amb més de 1.500 preguntes tipus test de l'examen d'accés a l'advocacia) i dos llibres digitals: Memento acceso a la abogacía i Memento ejercicio profesional de la abogacía.

5. Metodologia

El màster s’imparteix mitjançant un sistema que combina tres metodologies simultànies

 • conferències de juristes de prestigi reconegut
 • seminaris de discussió de casos pràctics basats en supòsits reals i dirigits per advocats amb àmplia experiència i realització de proves model d'acord amb el sistema d'avaluació de la prova d'Estat (amb l'anàlisi posterior de les respostes)
 • tallers d’estudi d’habilitats i aptituds pràctiques i comunicatives

A més, es para atenció especial a les soft skills com a eina fonamental per a l'exercici de la professió del futur advocat o advocada.

El màster en Logística incorpora casos pràctics d'estudi d'empreses nacionals i internacionals.

6. Formació complementària
 • European Port Experience: programa d'estudis avançats en el coneixement de la gestió i el negoci portuaris. Consisteix en un viatge d'estudis de quatre dies als ports de Rotterdam i Hamburg, dos dels més importants del món, i la visita durant el curs al port de Barcelona, tercer del món en trànsit de creuers. Tots els costos derivats del programa estan inclosos (allotjament i vols). 
 • Curs IATA DGR Cat. 3: s'imparteix en el marc del programa de màster i aborda les reglamentacions de transport de mercaderies perilloses per via aèria. En acabar el curs, els estudiants poden sol·licitar el certificat oficial de IATA.
 • El màster també inclou visites en grup a empreses i institucions per ajudar els alumnes a tenir una visió pràctica dels diversos mòduls que componen el programa formatiu.
7. Desenvolupament professional

El doble màster ofereix un programa de pràctiques en importants despatxos professionals i empreses del sector logisticocomercial d'àmbit nacional i internacional. El Talent&Work Area de la UAO CEU ofereix una àmplia borsa de treball i assessorament en emprenedoria als estudiants interessats. 

Actualment, la UAO CEU compta amb més de 2.300 empreses associades amb ofertes de pràctiques en més de 20 països.

8. Professors

Quadre docent compost per acadèmics, advocats, magistrats i altres professionals del món jurídic seleccionats per la seva trajectòria, el seu prestigi i la seva capacitat docent, i per experts amb una àmplia experiència professional en les àrees de la logística, el transport i els negocis internacionals.

9. Recursos d'informació

El Servei de Biblioteca està concebut com una unitat de suport a l'estudi i la investigació amb l'objectiu prioritari de respondre a les exigències educatives i científiques. Té amplis horaris d'obertura, fins i tot en cap de setmana, amb els millors equipaments informàtics.

A més, la UAO CEU posa a l'abast de la comunitat universitària un dipòsit digital que conté, en accés obert, les publicacions derivades de l'activitat docent, investigadora i institucional dels professors, alumnes i exalumnes de la Universitat.

 

Professorat

CLAUSTRE DE PROFESSORS D'ADVOCACIA

Les classes del màster universitari en Advocacia les imparteixen experts i professionals amb una experiència docent o professional contrastada que han estat triats pel seu prestigi reconegut i especialització en l’àmbit de l'advocacia.

 

Direcció acadèmica del màster

María Jesús Pesqueira Zamora. Doctora en Dret Processal per la UAO CEU i magistrada suplent de l'Audiència Provincial de Barcelona. Degana de la Facultat de Dret i Empresa de la UAO CEU.

[email protected]

Coordinació acadèmica del màster

Isabel Arias Díez. Llicenciada en Dret per la UB. Màster en Dret d'Empresa per la UAO CEU. Advocada a Tornos Abogados.

[email protected]


Coordinació ICAB

Jesús María Sánchez García. Advocat. Diputat de la Junta de Govern de l'ICAB.


Comitè assessor

 • José María Fuster Fabra
 • Juan Antonio Roger
 • Esaú Alarcón

Claustre de professors

 • José Ramón Agustina Sanllehí. Doctor. Catedràtic de Dret Penal i Criminologia a la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Esaú Alarcón García. Doctor. Advocat fiscalista a Gibernau Asesores i membre del Consell Assessor Institucional d'AEDAF.
 • Sue de Antonio Calvo. Advocada de l'Estat. Cap adjunta del Servei Jurídic de la delegació d'AEAT.  
 • Isabel Arias Díez. Advocada especialista en dret civil i coordinadora del màster en Advocacia a la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Eduardo Armas González. Lletrat de l'Administració de la Seguretat Social i professor associat de dret laboral a la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Irene Arranz Puig. Advocada. Associada sènior a Cuatrecasas, especialitzada en arbitratge internacional. Assessora en casos relacionats amb les matèries de distribució, construcció i conflictes derivats d'operacions transaccionals i d'M&A.
 • Alberto Artamendi. Advocat. Associat principal a Uría&Menéndez, especialista en qüestions fiscals relatives a imposició directa i indirecta, i en el disseny i la implementació d'operacions de reestructuració internes i transnacionals.
 • José María Asencio Gallego. Doctor. Jutge d'adscripció territorial del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i professor a l'escola judicial.
 • Daniel Benítez Rodríguez. Legal Counsel Ona Hotels.
 • Jordi Bertomeu García. Advocat a Bertomeu Abogados.
 • Gabriel Capilla Vidal. Doctor. Advocat. Director de l'Àrea de Dret Administratiu i del Sector Públic a Durán-Sindreu Assessors Legals i Tributaris.
 • Vicente Conca Pérez. Magistrat. President de la secció quarta de l'Audiència Provincial de Barcelona.
 • Marta del Coto. Consultora sènior a Iterlegis Legal Staffing Solutions.
 • Juan María Díaz Fraile. Doctor. Magistrat del Tribunal Suprem, registrador de la propietat i mercantil, i notari. Catedràtic de Dret Civil i codirector de la Càtedra de Dret Registral de la Universitat Complutense de Madrid.
 • Carlos Echavarri Paniagua. Advocat. Soci a Tubau & Lajara & Echavarri.
 • Carol Ferro. HR manager a Garrigues i Deloitte.
 • José María Fuster-Fabra. Doctor. Advocat. Soci fundador de Fuster-Fabra Advocats.
 • David Gallego Berdah. Advocat. Associat principal de la pràctica de dret laboral a Garrigues.
 • Enrique García Echegoyen. Advocat. Soci director de IURISGRUP Sociedad. Professional dedicat al dret del treball i vicepresident de la secció de dret laboral de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats.
 • Ayllen Gil. Doctora. Professora associada de Dret Processal a la Universitat Pompeu Fabra.
 • Gorka Goenechea Permisán. Doctor. Soci d'Écija Abogados.
 • Santiago Gotor Sánchez. Notari.
 • Inés Guardiola Sánchez. Doctora. Advocada. Sòcia fundadora de Guardiola Penalistes.
 • Iñigo Igartua Arregui. Advocat. Soci coordinador de Dret de la Competència i de la Unió Europea a Gómez-Acebo & Pombo.
 • Joan López Alegre. CEO de Strategycomm, especialista en comunicació de despatxos.
 • Adolfo Lucas Esteve. Doctor. Professor titular de Dret Civil a la UAO CEU i magistrat suplent de l'Audiència Provincial de Barcelona.
 • Cristóbal Martell Pérez-Alcande. Advocat. Soci director a Martell Advocats.
 • Joaquim Massanella Rodríguez. Advocat a Addensis, expert en litigiositat nacional i internacional, així com en arbitratge nacional i internacional.
 • Carmen Mulet Alles. Sòcia a KPMG Abogados. Especialista en dret regulatori, administratiu i competència.    
 • Julio Naveira Manteiga. Advocat. Exdegà del Col·legi d'Advocats de Mataró i soci del despatx Naveira Advocats.
 • Pablo Nuevo López. Doctor. Professor titular de Dret Constitucional de la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Germán Oñate García. Jutge substitut adscrit al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
 • Carmen Parra Rodríguez. Doctora. Professora titular de Dret Internacional de la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Rosa Isabel Peña Sastre. Advocada. Sòcia a BPA Advocats especialitzada en dret públic, tant en via administrativa com contenciosa administrativa.
 • Sandra Peirón García. Advocada i gerent de l'I·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.   
 • Silvia Pereira Puigvert. Doctora. Professora agregada de Dret Processal a la Universitat de Girona.
 • Andrea Pérez Suay. Doctora. Professora de Dret Mercantil a la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Montserrat Poderoso. Fiscal en cap de la Fiscalia de l'Àrea de Mataró-Arenys de Mar.
 • Sergi Prats Jané. Doctor. Magistrat. Professor associat de Dret Internacional Privat a la UB i la URV.
 • Antonio Recio Córdova. Magistrat i president de l'Audiència Provincial de Barcelona.
 • Núria Rexach Vilà. Manager de recursos humans a Cuatrecasas.
 • Cristina Rodríguez Orriols. Advocada. Sòcia a Mda-lexartis.
 • Juan Antonio Roger Gamir. Advocat. Soci fundador de Foro Legal i professor de Dret Mercantil a la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Mariana de la Rosa Riera. Advocada. Associada sènior a Uría & Menéndez especialista en processal, arbitratge i penal.
 • Enrique Rovira del Canto. Doctor. Magistrat de la secció cinquena de l'Audiència Provincial de Barcelona.
 • Elena Tarragona Fernández. Doctora. Advocada associada a Ramón y Cajal Abogados.
 • Beltrán de la Torre Pedrosa. Inspector de Treball i Seguretat Social.
 • Alberto Varona Jiménez. Doctor. Magistrat professor de l'àrea penal de l'Escola Judicial del Consell General del Poder Judicial.
 • Carlos Vidal Prado. Doctor. Catedràtic de Dret Constitucional a la Universitat Nacional d'Educació a Distància (Madrid).
 • Javier Vidal-Quadras Trias de Bes. Advocat. Soci al despatx AVQ Legal.

CLAUSTRE DE PROFESSORS DE LOGÍSTICA I COMERÇ INTERNACIONAL

Les classes del màster universitari en Logística i Comerç Internacional les imparteixen experts i professionals amb una experiència docent o professional contrastada, i han estat triats pel seu prestigi i especialització en l’àmbit de la logística.


Direcció acadèmica del màster

Iván Roa Perera. Enginyer industrial i doctorat en Enginyeria de Projectes i Sistemes per la UPC. Director d'Expansió Internacional de la Fundació ICIL.

[email protected]


Gestió d'alumnes

M. Rosa Maluenda Gelabert. Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la UAO CEU.

[email protected]


Claustre de professors

 • Eleuteri Acosta Martínez. Doctor en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster en Màrqueting Internacional per l'Institut d'Estudis Superiors de Màrqueting i Empresa. Doctor en Administració d'Empreses (DBA) IESME a la Universitat de Maastricht.
 • Jaume Adrover Rigo. Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Manchester i MBA per l'ESADE Business School. Director general de Gestió i Promoció Aeroportuària, SA (grup Cambra de Comerç de Barcelona).
 • Ángel-Carlos Aibar Fragua. Llicenciat en Ciències Químiques per la UB. Diplomat en Direcció de Producció per ESADE.
 • Felipe Botaya. Doctorat en Administració d'Empreses, Direcció de Màrqueting per ESADE i llicenciatura B.S.B.A. University of South Carolina (els EUA).
 • Joaquim Deulofeu. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB. Professor associat a la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Antonio de la Ossa Martínez. Llicenciat en Dret per la Universitat de Múrcia. Inspector de Finances de l'Estat (especialitat en duanes). Ha estat responsable de la Dependència Regional de Duanes de Catalunya fins al 2011.
 • Josep Lluís del Olmo Arriaga. Llicenciat en Ciències de la Comunicació (secció de publicitat i relacions públiques) per la UAB. Doctor en Comercialització i Investigació de Mercats per la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Miguel Ángel Dombriz. Enginyeria de Camins, Canals i Ports per la UPC. Director d'FGC Cargo.
 • Eduard Duran Pla. Llicenciat en Nàutica i Transport Marítim per la UPC. Màster en Logística per ICT-UPC. Director general de Portcement SA.
 • Victor Chavigné. Enginyer industrial per la UPC. Màster en Direcció d'Empreses per ESADE.
 • Alfons Esteve. Llicenciat en Dret per la Universitat de Lleida. Màster en Dret i Negoci Marítim per ICADE, Madrid.
 • Manel Galán. Màster en Direcció de Màrqueting per EAE. Director de Promoció de la Comunitat Portuària (Departament de Presidència del Port de Barcelona).
 • Jenifer Johnson. Llicenciada en Filosofia, Ciències Polítiques i Comunicació Estratègica per la University of Texas (els EUA).
 • Ramón Pau. Diplomat en Ciències Empresarials per la UB. Ha estat director de Comerç Exterior a Banc Sabadell i La Caixa.
 • Eva Perea. Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials. Professora de Direcció Estratègica i Empresa a la Universitat Abat Oliba CEU.
 • Rosa Romero Serrano. Llicenciada en Dret per la UB. Advocada especialista en transport, tant en temes jurídics com de consultoria i formació.
 • Carmen Ruiz. Doctora per la UPF. Senior Fellow in Urban Studies per l'Institute for Policy Studies a The Johns Hopkins University (JHU), Baltimore, Maryland (els EUA).
 • Tarik R. Smith. Llicenciat en Ciències del Medi Ambient. Especialista auditor en gestió de projectes internacionals i relacions interculturals.
 • Leonardo Tisminetzky Kestelboim. Enginyer tècnic químic, màster en Logística Industrial (ICT/UPC) i en Divulgació Científica per la UPF.
 • Jordi Vila. Biòleg i màster en Enginyeria i Gestió Ambiental. Responsable de medi ambient de l'Autoritat Portuària de Barcelona.
 • Antoni Viladomat Vers. MBA per ESADE, enginyer superior en Organització per la Universitat de Vic.
 • Miguel Ángel Medina. Doctorat en Ciències Polítiques i Relacions Institucionals per la Universitat de Cambridge, i màster en Estudis Europeus pel Col·legi d'Europa de Bruges.
 • Pablo Muñoz. Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (especialitat de sociologia industrial). Doctorat per la Universitat Abat Oliba CEU. Auditor de qualitat i serveis del grup CEU.
 • Miguel Justribó. VP Brand & Communications de Telepizza.
 • Xavier Rius. Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona. President de la comissió executiva de la Fundació ICIL.
 • Santiago Gómez. Enginyer informàtic per la Universitat Politècnica de Catalunya. Cap de projectes i soci de la companyia Solport Sistemas.
 • Pedro Talavera. Doctor en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona.
 • Aitor Agea. Diplomat en Direcció de Seguretat per la Universitat Rey Juan Carlos i instructor de seguretat aèria per la UNED. Assistant general manager en DGM. President del grup de treball de seguretat logística i mercaderies perilloses del Barcelona Centre Logístic. Vicepresident de l'Associació Nacional d'Instructors de Seguretat Aèria (AINSA).

PROFESSORS CV DETALLAT

Sortides

SORTIDES PROFESSIONALS

L'estudiant que obté el títol oficial de màster universitari en Advocacia per la Universitat Abat Oliba CEU pot exercir l'advocacia en diversos àmbits, tant en bufets i firmes de diferents tipus com en l'assessoria jurídica empresarial.

I el que obté el títol oficial de màster universitari en Logística i Comerç Internacional per la Universitat Abat Oliba CEU pot desenvolupar la professió en els àmbits següents:

 • direcció i gestió d'operadors de transport internacional
 • direcció d'operadors logístics internacionals (supply chain management)
 • direcció i gestió d'empreses transitàries (freight forwarder)
 • direcció de logística internacional
 • direcció d'import-export
 • responsable d'expansió internacional
 

Col·laboradors

AAMC Abogados

AGM Abogados

Albácar – Clusa & Asociados Abogados

Amat & Vidal-Quadras

Arraut & Asociados

Bassas Advocats

B. Alemany Punyet

Baker & Mckenzie Barcelona

Blas de Lezo Abogados

Bufet Garcia Coca – Abogados

Bufet Miralbell Guerin

Bufet Sorroca Serrano

Bufete Carreras Llansana

Bufete de Abogados Fuentes Lojo

Bufete Díaz Arias

Bufete de Mier Abogados

Bufete Escura

Cabades – Valls. Notarios Asociados

Clifford Chance

CMS Albiñana & Suárez de Lezo

Comissió Jurídica Assessora - Generalitat de Catalunya

Cuatrecasas Gonçalves Pereira

Deloitte

Ernst & Young S.L

Foro Legal

Frübeck Abogados-Economistas

Fuster-Fabra Abogados

Garrigues

Gay Vendrell Advocats

Gómez-Acebo & Pombo

Harboury Legal & Business Services

Herrera Advocats

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB)

Landwell, Abogados Asesores Fiscales

KPMG

Manubens Advocats

Martell Abogados

Miralbell Guerin

Monereo Meyer Marinel-lo Abogados

Molins & Silva

Mullerat Advocats

Munné Muñoz-Sabaté Advocats Dret Privat

Notaria Belloch & De Dueñas

Pérez Llorca

Roca Junyent

Ros Procuradores

RCD Abogados

Tornos Abogados

Trias De Bes y Vidal-Quadras Abogados y Asesores Tributarios

Uría Menéndez

 

Preus i ajuts

IMPORT TOTAL

14.745 €*

*Preu vigent per al curs 2024-2025

Les quotes d’honoraris acadèmics corresponen, únicament i exclusiva, a la prestació del servei d’ensenyament en la titulació objecte de matrícula. I aquesta és l’única prestació correlativa al pagament d’aquestes quotes. En formalitzar la matrícula, l’estudiant consent i accepta que la docència, tutories, pràctiques i proves d’avaluació poden ser presencials o a distància (quan les autoritats competents ho imposin, de manera directa o indirecta).

L’obligació de pagament íntegre de les quotes esmentades subsisteix fins i tot en cas que, per causes alienes a la Universitat, algunes de les activitats formatives objecte de la titulació no puguin desenvolupar-se segons la planificació docent prevista a l’inici del curs acadèmic. Si passés, la Universitat garantiria a l’estudiant que tal activitat serà reprogramada per quan sigui possible, tenint en consideració l’interès dels alumnes i els altres criteris acadèmics que s’hagin d’aplicar.

FORMA DE PAGAMENT

Un cop formalitzada la reserva, l'import restant es podrà pagar de les maneres següents:

 

 • Pagament únic

  Fer un sol pagament comporta un descompte del 3 % de l'import de la matrícula.

 

 • Pagament fraccionat

  En tres quotes el primer curs i dues quotes el segon.

 

 • Pagament mensual

  En deu quotes a través de finançament bancari especial de CaixaBank al 0 % d'interès. També comporta el descompte del 3 % de l'import de la matrícula.

 • Nou finançament especial

  Nous acords de finançament bancari amb condicions especials.
  - Banc Sabadell
  - CaixaBank
  - Banco Santander
  Totes les opcions de finançament també comporten el descompte del 3 % de l'import de la matrícula.
   

 • Desistiment de reserva

  S'ha establert fins al 21 de juny com a període de desistiment de reserva de plaça. D'aquesta manera, ja pots reservar plaça amb les màximes garanties.*

  *Termini subjecte a canvis en el calendari oficial de matrícula

MÉS INFORMACIÓ

Àrea de Màster i Postgrau
Bellesguard, 30. 08022 Barcelona
Tel. +34 93 253 72 03
[email protected]

Qualitat i normativa

PERFIL D'INGRÉS

Els candidats al doble màster universitari en Advocacia + Logística i Comerç Internacional han de tenir una titulació universitària superior espanyola o estrangera equivalent a un bachelor’s degree en el sistema anglosaxó.

Aquest perfil inclou:

 • llicenciats i graduats en Dret

OBJECTIUS

El doble màster universitari en Advocacia + Logística i Comerç Internacional està dirigit a formar professionals que puguin prestar un servei d'alt nivell en l'exercici de l'advocacia en les seves diverses especialitats precontencioses i contencioses, així com en l'assessorament jurídic d'empreses i de diversos tipus d'organitzacions.

Paral·lelament, s'ofereix formació avançada a professionals experts en logística, transport i comerç internacional perquè siguin capaços de liderar la gestió de les cadenes de subministrament, la seva logística i optimitzar la utilització dels transports per minimitzar-ne els terminis, els costos i l'impacte ambiental, i liderar els projectes d'internacionalització de les seves organitzacions.

El doble màster té els objectius específics següents:

Advocacia:

- Adquirir coneixements i competències per a l'aplicació del dret europeu en el marc de l'exercici de l'advocacia, a Espanya i a escala internacional.

- Saber aplicar l'ordenament jurídic espanyol i exercir les funcions d'assessorament, defensa, acusació, mediació o equivalents, pròpies de l'advocat.

- Desenvolupar habilitats analítiques i negociadores en la resolució de controvèrsies.

- Dominar les estratègies en el procés per a l'optimització de resultats.

- Conèixer l'ordenament processal i avaluar, criticar, discutir, elaborar i exposar proposicions jurídiques en relació amb supòsits reals.

- Aprendre el conjunt d'habilitats bàsiques per a la gestió de despatxos professionals.

- Conèixer la deontologia de l'advocacia.

Logística i Comerç Internacional:

- Identificar les cadenes de subministrament internacionals d'àmbit global, continental i regional.

- Capacitar per controlar, gestionar i dirigir una cadena logística i els seus processos i subprocessos, així com les operacions de transport associat.

- Capacitar en els processos de negociació i contractació del transport i la logística d'una manera òptima, complint els criteris de rendibilitat esperats.

- Conèixer els aspectes tècnics i operacionals de cada un dels modes de transport i dels seus operadors en l'àmbit global, continental, regional i local.

- Conèixer la funcionalitat i les característiques de les infraestructures de suport al transport i la logística, així com dels principals nodes logisticoportuaris.

- Conèixer i entendre els nous mercats internacionals i els fluxos de mercaderies que generen, i detectar les oportunitats de negoci relatives a qualsevol camp d'activitat empresarial.

- Capacitar per al disseny, el desenvolupament i la implementació de projectes d'internacionalització d'empreses.

- Analitzar el risc de país i la seguretat en les cadenes de subministrament per poder establir nous negocis internacionals.

- Conèixer totes les figures que intervenen en les operacions de tràfic internacional, importació i exportació, i la documentació que acompanya i certifica cada procés.

- Aplicar la responsabilitat social corporativa en totes les activitats, tant pròpies com de proveïdors i clients.

NORMATIVA DE PERMANÈNCIA